Produktnyheter

Senast tillagda produkter

Kategorier

Gilla oss på Facebook

Betalsätt

Betala med Payson

Betala med PayPal

Certifikat & Partners

Webutation
NortonSafe
Besök Myvape.se pa ShopMania
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Webbutiker

GermanFlavours

OBS! Just nu har vi längre leverantider och svarstider pga ökad belastning. Detta medför att inkomna beställningar kan dröja upp till 3 veckor innan leverans sker.
Meddelandet publicerat 2017-11-16


>E-Juice > GermanFlavours
Vätskor från GermanFlavours är tillverkade av propylenglykol (PG), glycerin (VG), nikotin samt smakämnen.

Propylenglykol är godkänd inom EU som livsmedelstillsats och kallas E 1520. Den används bland annat för medicinska produkter och som en bärare för smakämnen.

Glycerin är godkänd inom EU som livsmedelstillsats och kallas E 422. Glycerin används för sina vattenbindande egenskaper och som återfuktande i kosmetika och livsmedel.

Smakerna som används är produktiva och av mycket hög kvalitet. De är certifierade och uppfyller den tyska förordningsregistreringen (EG) nr 1334/2008 per den 16.12.2008 om aromer och vissa livsmedelsingredienser med aromgivande egenskaper för användning i livsmedel.

Vi avstår uttryckligen från Diacetyl!

Diacetyl - Undersökningar visar att diacetyl främjar olika aspekter av amyloid-betaaggregation. Betaagreggationen är associerad med Alzheimers sjukdom. Aromer med diacetyl eller relaterade diketoner används därför inte i dessa produkter.

De grundläggande komponenterna i våra vätskor är baserade i Tyskland. För dessa varor finns samtliga analyscertifikat tillgängliga, och på så sätt garanteras högsta kvalitet. Smaker som används kommer från tyska och europeiska leverantörer och finns med aromer inom förordning (EG) nr 1334/2008 som certifierats och släppts för användning i livsmedel.
Hygienisk produktion och fyllning enligt HACCP- riktlinjer samt sträng självkontroll är en självklarhet. Garanterat automatisk tappning och exakt påfyllning av vätskor. Alla komponenter bearbetas under högsta kvalitetsstandard samt är testad och godkänd för konsumption. Smaker med känd skadlig eller inandningstoxicitet produceras ej.
Varje produkt är märkt med utgångsdatum och batchnummer samt har en komplett faroidentifiering på behållaren. Samtliga flaskor är säkrade med en barnsäker skruvkork.

Det finns inga produkter i denna kategori just nu.

Vi arbetar ständigt med att fylla på vårt produktsortiment, så titta tillbaka hit lite senare.

Kundvagnen


Bästsäljare 2014-2015

Gilla oss på Facebook

Bästa Dealen

Ordinarie pris: 116 kr
99:-
Läs mer
Köp
  • 5 PACK
  • Utbytbara brännare
  • Lågt pris
  • Överlägsen kvalitet
Ordinarie pris: 195 kr
119:-
Läs mer
Köp
  • Ekonomiskt startkit
  • Enkel USB Laddning
  • eGo Kompatibel
Ordinarie pris: 169 kr
98:-
Läs mer
Köp
  • 5 PACK
  • Lågt pris
  • Överlägsen kvalitet
Ordinarie pris: 145 kr
99:-
Läs mer
Köp